Select Page

Spre arbeidsglede og

led med hjertet

La Heidi hjelpe dere til å skape et bedre arbeidsmiljø.

Inspirerende dame

Heidi er en inspirerende dame og det er spennende at hun bruker seg selv og sitt eget liv som eksempel. Hun er inspirerende og er flink til å bruke historier for å understreke poengene sine.

Marianne Holstad, Area Manager

Nilson Group AB Filial Norge

Hun gjorde så inntrykk

Jeg var så heldig å få høre Heidi på Copperhill Moutain Lodge i Sverige. Hun gjorde så inntrykk. Glede er noe av det viktigste og beste man kan oppleve, og Heidis ord i Daglig Gleder har et lite strøk av genialitet i seg – de sitter!

Gunnar Andersen, Saksbehandler

Kreditorforeningen Sør SA

Ga alt av seg selv

Heidi ga alt av seg selv. Jeg sendte henne følgene melding etter samlingen: Tusen takk, Heidi! En super dag med påfyll av latter, glede, energi, kultur, litt alvor, og en god pose med galskap!

Eva Giskås, Seksjonsleder

NAV

Arbeidsglede på nytt nivå!

Det er ingen tvil om at gleden til Heidi Klefstad er lett å kjenne igjen. Hun sprudler og hun er klar for det aller meste. Det er nettopp derfor organisasjoner elsker foredragene hennes. Heidi får ut det aller beste i de ansatte og får dem til å se arbeidsplassen sin med helt nye øyne.

Velg å være en daglig gleder!

Har du det godt med deg selv, yter du også best i jobbsammenheng og har mest å gi til dine medmennesker. Ditt gode humør og dine oppbyggende kommentarer løfter menneskene rundt deg, og på den måten kan glede og pågangsmot spre seg som ringer i vann.

  • Foredraget har et hverdagsfilosofisk utgangspunkt der Heidi snakker om hvordan vi med enkle grep kan skape en bedre hverdag for oss selv og våre omgivelser.
  • Det handler om å tenke positivt, det handler om å være til stede for andre, det handler om å si den rette kommentaren!
  • Det er våre valg og vår atferd som langt på vei avgjør hvordan vi har det, vi høster det vi sår.
  • Gjør det DU kan gjøre for at hverdagen din skal være rik på gleder.
  • Har du lyst til å bli en enda bedre daglig gleder?

God service – din beste markedsføring!

  • ”Glede i hver pose” er et foredrag om det å selge med personlighet, glede og ærlighet.
  • Du lærer massevis om kunsten å selge.
  • Heidi har jobbet i mange år med salg for butikkansatte og butikkledere.
  • Det kan være en rekke omstendigheter som skal falle på plass for å få gjennomført et salg, og i så fall er det er viktig at du som selger har størst mulig kontroll over hva som skjer.

Glede og ledelse

For å ha en lykkelig arbeidsplass, må folk drives av noe som er større enn bare fortjeneste. For å realisere ønsket om mer glede på arbeidsplassen, må det bli en sentral del av bedriftskulturen vår.

Heidi Klefstad gir deg kjernen i personlig og mellommenneskelig utvikling av arbeidsglede i alle ledd – fra medarbeiderne til ledelsen.

En organisasjon er basert på ledelsen. Motivasjon, tillit, lojalitet, engasjement, produktivitet, godt kultur og miljø er avhengig av lederne like mye som av de ansatte.

En lykkelig organisasjon er avhengig av ledere med et lykkelig tankesett.

 

 

Foredragene har endret hverdagen for mange og kommer garantert til å få opp motivasjonen i din bedrift. Ikke nok med at hun tilbyr foredrag på norsk, men de kan også holdes på svensk.

Om Heidi Klefstad

Heidi Klefstad vil gi deg verdifull innsikt i hvordan nettopp du og din organisasjon kan bli best på glede. Arbeidsglede kan nemlig brytes ned i ferdigheter som kan læres bort, og Heidi gir deg teknikkene som vil forbedre trivselen deres på langsikt.

Book et foredrag med Heidi Klefstad

Og få verktøyene til å spre smil, motivasjon og arbeidsglede til de rundt deg.