Select Page

Fra daglig leder – til daglig gleder

Heidi Klefstads foredrag er forfriskende og sprudlende. Ikke alle kan kalle seg «profesjonell gledesspreder» som Heidi. Som følge av en skrivefeil ble hun «daglig gleder», og hun har siden jobbet med å formidle den enorme verdien i å glede andre.

Med mer enn 17 års erfaring fra kjøpesenterledelse og 15 år fra reiseliv kan Heidi med rette si at hun har lært mye om både ledelse, markedsføring og service. Men kanskje viktigst av alt; hun har lært masse om mennesker.

Filosofien er enkel, men genial. Bred yrkeserfaring og ikke minst livserfaring, har lært Heidi at de fleste trenger en påminnelse om virkningen av godt humør, en hilsen, et smil, et blikk og noen rosende ord. Hun minner oss om at det å være en daglig gleder smitter som ringer i vann.

Det handler om å tenke «riktig» og ha fokus på de gode tankene. Det å oppøve en sunn og positiv tankegang er like viktig som å trene deg til en god fysisk helse.

Heidi Klefstads foredrag kan holdes på norsk og svensk.

Hvor lønnsomt er egentlig arbeidsglede?

Glade mennesker lever lenger, de er mer produktive og løsningsorienterte.

Humøret deres smitter. De er mer kreative og samarbeider med andre. De er bedre ledere.

Du kan skape din egen lykke

Vi har en større evne til å forme og skape vår egen lykke enn vi tror. Dette er ikke bare motiverende tomprat – det er vitenskap.

Når vi bestemmer oss for å være lykkeligere, gjør vi det bedre hver for oss, bedre med familiene våre, og best av alt – bedre på jobben.

Heidi Klefstad gir deg et lidenskapelig innblikk i hvordan du kan ta kontrollen over din egen arbeidsglede. Med foredrag som er fulle av handlingskraft og praktiske tips for å skape mer glede i hverdagen, får du helt konkrete verktøyene som gjør det hele enkelt å etterleve. 

Budskapet hennes er akkurat det publikum trenger å høre, og verktøyene hennes er akkurat det du trenger for å skape en positiv endring i din egen hverdag.